Bëhuni pjesë e panairit “Worldfood Poland”, 7 – 9 mars 2019, Varshavë, Poloni

“WorldFood Poland” është një ekspozitë B2B e projektuar për industrinë e sektorit të ushqimit. Kjo ngjarje do të mbahet në datat 07 – 09 mars 2019 në Varshavë. Për tre ditë anëtarët e industrisë kanë dhënë mundësinë për të krijuar kontakte të reja, për të nxitur ato ekzistuese, për të vlerësuar kërkesën e tregut për produktet ose shërbimet e tyre dhe për të ndjekur trendet globale. Ky event do të ofrojë mundësinë për të vizituar një numër paneli diskutimi dhe konferenca të posaçme për ushqimin dhe tendencat në industrinë ushqimore.

Organizatorët mirëpresin profesionistë nga të gjithë sektorët e industrisë së përpunimit të ushqimit. Ekspozuesit në event do të përfshijnë kompanitë që shesin prodhime të gatshme ushqimore dhe bujqësore, erëza dhe aditivë ushqimorë, pajisje për përpunimin e ushqimit, si dhe ofruesit e zgjidhjeve teknologjike dhe shërbimeve të industrisë. Kjo ngjarje bashkon shpërndarësit, shitësit, prodhuesit dhe shoqatat e rajonit, të cilët kërkojnë produktet më të fundit në treg.

Për më shumë informacion vizitoni linkun: worldfood-poland

BACK TO NEWS