AIDA, ju njeh me panairet më të rëndësishëm ndërkombëtar, të disa prej sektorëve prioritarë për të qenë pjesëmarrës për vitin 2024.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju njeh me panairet më të rëndësishëm ndërkombëtar, të disa prej sektorëve prioritarë për të qenë pjesëmarrës për vitin 2024. Për t’ju ardhur në ndihmë, AIDA do të publikojë paraprakisht edhe informacione specifike mbi panairet përkatëse. Ju informojmë gjithashtu, që lista e panaireve do të subjekt i përditësimeve […]

AIDA, informon kompanitë shqiptare të sektorit të Fruta-Perimeve dhe Bimëve Medicinale, për zhvillimin e aktivitetit MACFRUT 2024

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), informon kompanitë shqiptare të sektorit të Fruta-Perimeve dhe Bimëve Medicinale, për zhvillimin e aktivitetit MACFRUT 2024: “Mundësi biznesi në industrinë e fruta&perimeve dhe hartave për sipërmarrësit shqiptarë”, që do të mbahet në datën 15 nëntor, ora 10:30- 12:00, në Tirana International Hotel, Tiranë.   Pjesëmarrës në këtë aktivitet do […]

AIDA në bashkëpunim me SIPPO realizoi vizita në ambientet e kompanive pjesëmarrëse në panairin ndërkombëtar “ISPO Munich 2023”

AIDA në bashkëpunim me SIPPO realizoi vizita në ambientet e kompanive pjesëmarrëse në panairin ndërkombëtar “ISPO Munich 2023” Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në kuadër të pjesëmarrjes në panairin “ISPO Munich 2023” dhe me qëllim mbështetjen e kompanive dhe evidentimin e nevojave të tyre, në bashkëpunim me Swiss Import Promotion Programme (SIPPO), realizoi […]

Ftesë për pjesëmarrje në panairin BIOFACH, në datat 13-16 Shkurt 2024, Nuremberg, Gjermani

Ftesë për pjesëmarrje në panairin BIOFACH, në datat 13-16 Shkurt 2024, Nuremberg, Gjermani   Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), po planifikon pjesëmarrjen me stendë të Shqipërisë në një nga panairet më të rëndësishëm të ushqimit organik dhe bimëve aromatike dhe medicinale, BIOFACH 2024, i cili do të zhvillohet në Nuremberg, Gjermani, në datat […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), fton kompanitë shqiptare të sektorit të bujqësisë, blegtorisë dhe kopshtarisë të bëhen pjesë e panairit “AGROTECH EXPO 2023”

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), fton kompanitë shqiptare të sektorit të bujqësisë, blegtorisë dhe kopshtarisë të bëhen pjesë e panairit “AGROTECH EXPO 2023”, që zhvillohet në datat 18-20 Tetor 2023, organizuar nga Expocity Albania. Panairi do të bëjë bashkë aktorët më të rëndësishëm kombëtar, rajonal e ndërkombëtar, në sektorët e makinerive bujqësore, plehrave […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton mbi organizimin e panairit të ushqimit dhe pijeve “Anuga 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 07-11 tetor 2023, në Cologne, Gjermani.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton mbi organizimin e panairit të ushqimit dhe pijeve “Anuga 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 07-11 tetor 2023, në Cologne, Gjermani. “Anuga” është panairi më i madh dhe rëndësishëm në botë për industrinë e ushqimit dhe pijve, i cili bën bashkë kompanitë më të mëdha […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se në datat 1 – 5 shtator 2023, do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar i 92-të i Izmirit në Turqi.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se në datat 1 – 5 shtator 2023, do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar i 92-të i Izmirit në Turqi.   Panairi Ndërkombëtar i Izmirit është panairi më i vjetër dhe më gjithëpërfshirës i Turqisë, duke vijuar të jetë një platformë e madhe tregtare dhe një zonë festivali […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju informon se në datat 28 – 30 Nëntor 2023, do të zhvillohet panairi “ISPO Munich”, Mynih, Gjermani.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju informon se në datat 28 – 30 Nëntor 2023, do të zhvillohet panairi “ISPO Munich”, Mynih, Gjermani. “ISPO Munich” është një nga panairet me të rëndësishme përsa i përket produkteve, aksesorëve dhe veshjeve sportive në Evropë. AIDA po planifikon pjesëmarrjen me stendë, me prezencën e kompanive eksportuese […]

Social Media