AIDA, informon kompanitë shqiptare të sektorit të Fruta-Perimeve dhe Bimëve Medicinale, për zhvillimin e aktivitetit MACFRUT 2024

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), informon kompanitë shqiptare të sektorit të Fruta-Perimeve dhe Bimëve Medicinale, për zhvillimin e aktivitetit MACFRUT 2024: “Mundësi biznesi në industrinë e fruta&perimeve dhe hartave për sipërmarrësit shqiptarë”, që do të mbahet në datën 15 nëntor, ora 10:30- 12:00, në Tirana International Hotel, Tiranë.   Pjesëmarrës në këtë aktivitet do […]

Ftesë për pjesëmarrje në panairin BIOFACH, në datat 13-16 Shkurt 2024, Nuremberg, Gjermani

Ftesë për pjesëmarrje në panairin BIOFACH, në datat 13-16 Shkurt 2024, Nuremberg, Gjermani   Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), po planifikon pjesëmarrjen me stendë të Shqipërisë në një nga panairet më të rëndësishëm të ushqimit organik dhe bimëve aromatike dhe medicinale, BIOFACH 2024, i cili do të zhvillohet në Nuremberg, Gjermani, në datat […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), fton kompanitë shqiptare të sektorit të bujqësisë, blegtorisë dhe kopshtarisë të bëhen pjesë e panairit “AGROTECH EXPO 2023”

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), fton kompanitë shqiptare të sektorit të bujqësisë, blegtorisë dhe kopshtarisë të bëhen pjesë e panairit “AGROTECH EXPO 2023”, që zhvillohet në datat 18-20 Tetor 2023, organizuar nga Expocity Albania. Panairi do të bëjë bashkë aktorët më të rëndësishëm kombëtar, rajonal e ndërkombëtar, në sektorët e makinerive bujqësore, plehrave […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton mbi organizimin e panairit të ushqimit dhe pijeve “Anuga 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 07-11 tetor 2023, në Cologne, Gjermani.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton mbi organizimin e panairit të ushqimit dhe pijeve “Anuga 2023”, i cili do të zhvillohet në datat 07-11 tetor 2023, në Cologne, Gjermani. “Anuga” është panairi më i madh dhe rëndësishëm në botë për industrinë e ushqimit dhe pijve, i cili bën bashkë kompanitë më të mëdha […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se në datat 1 – 5 shtator 2023, do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar i 92-të i Izmirit në Turqi.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se në datat 1 – 5 shtator 2023, do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar i 92-të i Izmirit në Turqi.   Panairi Ndërkombëtar i Izmirit është panairi më i vjetër dhe më gjithëpërfshirës i Turqisë, duke vijuar të jetë një platformë e madhe tregtare dhe një zonë festivali […]

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju informon se në datat 28 – 30 Nëntor 2023, do të zhvillohet panairi “ISPO Munich”, Mynih, Gjermani.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), ju informon se në datat 28 – 30 Nëntor 2023, do të zhvillohet panairi “ISPO Munich”, Mynih, Gjermani. “ISPO Munich” është një nga panairet me të rëndësishme përsa i përket produkteve, aksesorëve dhe veshjeve sportive në Evropë. AIDA po planifikon pjesëmarrjen me stendë, me prezencën e kompanive eksportuese […]

13-17 shtator 2023, do të organizohet Edicioni i 55-të i Panairit Ndërkombëtar të Tregtisë dhe Biznesit – MOS 2023, në Celje, Slloveni.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton që në datat 13-17 shtator 2023, do të organizohet Edicioni i 55-të i Panairit Ndërkombëtar të Tregtisë dhe Biznesit – MOS 2023, në Celje, Slloveni. Ky është panairi më i madh në Sllovëni, i cili çdo vit mbledh qindra vizitorë dhe ekspozues. MOS 2023 do të organizohet […]

27-29 shtator 2023, do të zhvillohet Panairi i Paketimit “Taropak” në Poznan, Poloni.

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), njofton se në datat 27-29 shtator 2023, do të zhvillohet Panairi i Paketimit “Taropak” në Poznan, Poloni. Ky panair është forumi më i madh që zhvillohet në këtë pjesë të Evropës, ku prezantohen zgjidhjet teknologjike më të fundit të industrisë së paketimit. Në çdo edicion të zhvilluar bëhen […]

Social Media