Forumi i Biznesit në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Poznan – 4 korrik 2019

Kemi nderin t’ju ftojmë për të marrë pjesë në Forumin e Biznesit, i cili do të mbahet më 4 korrik, si pjesë e Samitit të Ballkanit Perëndimor në Poznań. Për disa ditë, Poznań do të bëhet qendra e eventeve të Bashkimit Evropian dhe Ballkanit. Do të mirëpresim delegacione qeveritare, përfaqësues të organizatave civile dhe sipërmarrës […]

Social Media