Tryeza e Rrumbullakët e Biznesit “Poloni – Shqipëri”

Sot u mbajt Tryeza e Rrumbullakët e Biznesit “Poloni – Shqipëri” me pjesëmarrjen e Presidentit të Republikës së Shqipërisë Sh.T.Z. Bajram Begaj dhe Presidentit të Republikës së Polonisë Sh.T.Z. Andrzej Duda. Ky aktivitet i bashkëorganizuar nga Agjencia Polake e Investimeve dhe Tregtisë (PAIH) dhe Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), mori një vëmendje të […]

Forumi i Biznesit Shqipëri – Gjermani

Ditën e sotme, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), organizoi Forumin e Biznesit Shqipëri – Gjermani. Pjesmarrësit kryesorë të këtij aktiviteti ishin rreth 40 biznese të reja gjermane të rrjetit “The Young Entrepreneurs” dhe rreth 60 biznese shqiptare me interesa direkte në fushat e bizneseve mike. Vizita e delegacionit gjerman kishte si qëllim njohjen […]

Dita e Ceremonisë Kombëtare të Shqipërisë në Expo 2020 Dubai

Pjesëmarrja e Shqipërisë në EXPO 2020 Dubai për periudhën 6-mujore, bashkë me 192 shtete, kulmoi me Ditën Kombëtare më datë 9 mars. Kjo ditë e rëndësishme bëri bashkë vizitorë të pavijonit të Shqipërisë dhe miq e dashamirës të vendit tonë. Shqipëria ishte në qendër të organizimeve, ku gjatë gjithë ditës u mbajtën përformanca të ndryshme […]

AIDA organizon pjesëmarrjen e një delegacioni biznesi në Expo 2020 Dubai

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në rolin e institucionit koordinues të pavijonit shqiptar në panairin botëror Expo 2020 Dubai, organizoi në datat 9-10 dhjetor aktivitetin e ndërmjetësimit për bizneset me temë “Albanian companies to EXPO 2020 Dubai opportunities”, në Dubai. Pjesëmarrës në aktivitet ishin përfaqësues të bizneseve shqiptare dhe të huaja, dhoma tregtie […]

“Taste Albania”, 26 shkurt 2022, Dubai

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (CCIT), në kuadër të Javës së Ushqimit, Bujqësisë dhe Jetesës, në Ekspo 2020 Dubai, organizojnë eventin “Taste Albania”, datë 26 shkurt 2022, ora 11:00-14:00, në Business Connect Centre (BCC). 19 kompani nga Shqipëria do të jenë pjesë e “Taste […]

Prezantimi i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve në EXPO 2020 Dubai

Sot, më datë 8 nëntor 2021, Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), në kuadër të pjesëmarrjes në panairin ndërkombëtar EXPO 2020 Dubai, organizoi një event në qendrën Business Connect Center. Qëllimi i eventit ishte prezantimi i Shqipërisë si një destinacion investimesh dhe i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve si strukturë lehtësuese dhe promovuese […]

Çelet Pavijoni Shqiptar në panairin botëror Expo 2020 Dubai

Hapet sot zyrtarisht Pavijoni Shqiptar në panairin botëror Expo 2020 Dubai. Një organizim ku janë të pranishëm 190 shtete nga gjithë bota. AIDA, në rolin e institucionit koordinues, e përfaqësuar nga Drejtori Ekzektuiv z. Sokol Nano, në rolin e Komisarit të Përgjithshëm të Shqipërisë, do të menaxhojë dhe administrojë pavijonin shqiptar në panairin botëror Expo […]

Zhvillohet në Shkup Forumi Ekonomik për Bashkëpunimi Rajonal

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë (UCCIAL), në cilësinë e bashkorganizatorit, ishin pjesë e Forumit Ekonomik për Bashkëpunimi Rajonal që u zhvillua sot në Shkup, Maqedoninë e Veriut. Në forum ishin pjesë Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, z. […]

Forumi i Biznesit Shqipëri-Turqi

U zhvillua online Forumi i Biznesit Shqipëri-Turqi, në kuadër të bashkëpunimit dhe forcimit të marrëdhënieve ekonomike dypalëshe. Eventi u organizua nga Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë në bashkëpunim me Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey. Forumi pati pjesëmarrjen e Ministres së Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj, Ministrit turk […]

Social Media