“Mobile World Congress 2019” Event Ndërmjetësimi, 25 – 28 Shkurt 2019, Barcelonë, Spanjë

“Mobile World Congress 2019” organizohet nga departamenti ACCIÓ, në partneritet me Rrjetin e Ndërmarrjeve Evropiane, rrjeti më i madh i mbështetjes së biznesit në mbarë botën.

Eventi i ndërmjetesimit do të përfshijë dhe një B2B ku do të zhvillohen takimet bilaterale 20-minutëshe të planifikuara sipas disponueshmërisë së secilit pjesëmarrës, interesave dhe qëllimeve për të gjetur partnerë ndërkombëtarë të biznesit dhe teknologjisë.

A keni një zgjidhje inovative / teknologji?

Mbani Parasysh: korporatat dhe investitorët mund të marrin pjesë në veprimtarinë e brokerimit dhe të kërkojnë teknologji të reja apo zgjidhje teknologjike të reja.

Afati i regjistrimit: 12 shkurt 2019 / Afati i zgjedhjes së takimit: 20 shkurt 2019

Pse duhet të merrni pjesë?

• Identifikimi i partnerëve potencial ndërkombëtarë për projektet e ardhshme të bashkëpunimit

• Axhendë e personalizuar B2B sipas interesave dhe disponueshmërisë së kompanive

• Pjesëmarrësit me një Pass 4YFN janë të mirëpritur për të marrë pjesë në event ditën e enjte më 28 shkurt

• Eventi është pa pagesë

Për më shumë informacion, ju lutemi konsultoni lidhjen: https://mwc2019.b2match.io/home

Në rast të interesit për të regjistruar në Event, ju lutemi kontaktoni:https://mwc2019.b2match.io/home

BACK TO NEWS